De mensen van de Trefkoel

Het Bestuur

Het dorpshuisbestuur zorgt achter de schermen voor de beleidsmatige en financiƫn zaken.

Horecacommissie

De horecacommissie beheert bar, de inkoop, vrijwilligers achter de bar, regelt catering voor evenementen en zorgt dat dorpsbewoners kunnen genieten van een hapje en drankje tijdens de diverse activiteiten.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie bruist van creativiteit en organiseert allerlei evenementen en bezigheden in het dorpshuis, proeverijen, heerlijke maaltijden, bingoavonden, noem maar op.

Jeugdwerk de kelder

Door een aantal vrijwilligers (ouders uit Gasselte) worden meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen uit Gasselte

De gebruikers

Het dorpshuis heeft verschillende verenigingen onder dak. Van sport en cultuur tot buurtverenigingen en nog veel meer. Deze gebruikers brengen leven in het dorpshuis met gezellige activiteiten en bijeenkomsten. Samen maken ze het dorpshuis een fijne ontmoetingsplek voor mensen met uiteenlopende interesses en achtergronden.

Vrijwilligers

In het dorpshuis zijn verschillende groepen vrijwilligers actief: De tuingroep, dat zijn vrijwilligers die onderhoud aan de tuin uitvoeren. De onderhoudscommissie, Vrijwilligers die 1x in de 2 maand op zaterdag klussen uitvoeren. Er is een groep mensen actief die koffie schenken, achter de bar actief zijn, en zo zijn er nog veel meer mensen die hun steentje bijdragen aan het dorpshuis.