NL doet :14 maart 2020

12 februari 2020 21:32 | Gepubliceerd door

Op zaterdag 14 maart 2020 is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 16e keer NLdoet. Zo ook dorpshuis de Trefkoel, het middelpunt van het dorp.

Tijdens NLdoet hopen we bergen werk te verzetten, klussen waar we normaal niet aan toe komen. Wij gaan ons dorpshuis spik en span maken en op een aantal plaatsen met verf muren en deuren op frissen. Ook willen we de bar in de kelder opknappen. We hebben een hele lijst met klussen dus er is voor iedereen wat te doen.

We zijn heel blij dat onze vaste vrijwilligersploeg meedoet. We hopen ook dat een aantal van jullie vereniging op die ochtend de handen uit de mouwen wil steken!
Iedereen die in actie wil komen kan zich aanmelden op https://www.nldoet.nl/klus/opknappen-en-opfrissen-dorpshuis-gasselte of zich opgeven via secretariaat@dorpshuisgasselte.nl

We zien jullie graag om 9.00 uur bij het dorpshuis, de koffie staat dan klaar. We gaan tot 12.00 uur aan de slag (en misschien wel langer) om te zorgen voor een up-to-date dorpshuis. Ook al kun je maar één uur meedoen; vele handen maken licht werk.

We maken er met elkaar een gezellige ochtend van.